Gå direkt till innehållet

Insyn - Publicering av nämndhandlingar

Publicering och hantering av nämndhandlingar

Insyn

Insyn är e-tjänsten som effektiviserar publiceringen av dagordningar, tjänsteutlåtanden, bilagor och protokoll i kommunen och landstinget.

Insyn gör det enkelt för allmänheten att hänga med i politiken. Webbplatsen är snygg och lättnavigerad, samt innehåller funktioner som t ex möjlighet att prenumerera på, och bevaka handlingarna med sökord i en agent.

Dokumenten kan även läsas i en IPad-app, vilket effektiviserar politikers arbete, samt sparar pengar och miljö i samband med att kommunen minskar pappersutskick till politiker inför nämndsammanträden.

Varför är Insyn det marknadsledande systemet för publicering av nämndhandlingar?

  • Snyggt och lätt att hitta ärenden och beslut - användaren kan enkelt prenumerera på handlingar och bevaka med agentsökning
  • Snabbt att införa i kommunens administration - inom ett par veckor har ni en fullfjädrad e-tjänst på kommunens webbplats
  • Kan köras fristående eller kopplat till annat ärendehanteringssystem
  • Automatisk publicering och konvertering till pdf - inget arbete!
  • Innehåller kopplingar till sociala medier för delning och kommentarer

Twitter + Insyn = Sant

Insyn är mycket effektivt i samband med användning av Twitter, Facebook och andra sociala medier. Detta eftersom det går att länka till och dela hela ärenden eller enskilda dokument. Det går till och med att länka till en enskild punkt i ett protokoll. 

Så här ser det ut 

 

Till Insyn i Stockholms stad

 

Till Insyn i Tyresö kommun

 

 

För mer information kontakta:

Daniel Karlsson, daniel.karlsson@yourvoice.se
Tel: 0270 722 91

Boka demo »